Category: vesti

Младински форум - АлтернАтивА: 24 јануари, Меѓународниот ден на образованието е потсетник за деградирањето на нашето образование

Младински форум – АлтернАтивА: 24 јануари, Меѓународниот ден на образованието е потсетник за деградирањето на нашето образование

На Денот на меѓународното образование, што е одреден од Организацијата на обединетите нации, денес сме овде да се потсетиме на големата негрижа која нашата држава ја покажува за образованието, воопшто, и за образова ...

Африм Гаши се сретна со новиот турски Амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет  Секизкок

Африм Гаши се сретна со новиот турски Амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизкок

Претседателот на политичката партија "Алтернатива", Африм Гаши, придружуван од Организациониот Секретар на партијата, Беким Сали, денеска оствари сретна со новиот Турски амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизк ...

Африм Гаши се сретна со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која

Африм Гаши се сретна со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членот на Централното Претседателство, Нурџан Асановска, денеска оствари средба со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која, во седиштето на Алтерна ...

Close