Category: vesti

Африм Гаши се сретна со новиот турски Амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет  Секизкок

Африм Гаши се сретна со новиот турски Амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизкок

Претседателот на политичката партија "Алтернатива", Африм Гаши, придружуван од Организациониот Секретар на партијата, Беким Сали, денеска оствари сретна со новиот Турски амбасадор во Скопје, г. Хасан Мехмет Секизк ...

Африм Гаши се сретна со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која

Африм Гаши се сретна со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која

Претседателот на „Алтернатива“, Африм Гаши, придружуван од членот на Централното Претседателство, Нурџан Асановска, денеска оствари средба со Шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, г. Клименс Која, во седиштето на Алтерна ...

Close