Category: Kryesore

Afrim Gashi nderohet në Amerikë

Afrim Gashi nderohet në Amerikë

Gjatë qëndrimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kryetari i Alternativës Afrim Gashi është pritur edhe nga kryetari i Komunës së Bergenit në Garfield të New Jersey-t, Richard “Riggs” Rigoglioso. Përveç disku ...

Gashi e vizitoi Kongresin Amerikan

Gashi e vizitoi Kongresin Amerikan

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, gjatë qëndrimit në SHBA – ku ishte me ftesë të Departamentit të Shtetit, e vizitoi edhe Kongresin Amerikan. Aty u prit nga Erica Riordan – Këshilltare Juridike. Gashi dhe R ...

Afrim Gashi – vizitë në Uashington

Afrim Gashi – vizitë në Uashington

Pas një ftese zyrtare nga State Departament-i i SHBA-ve, këto ditë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, po qëndron në vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku po realizon disa takime të rëndësishme. Kësht ...

Close