Category: Kryesore

Afrim Gashi: Urime 8 Marsin!

Afrim Gashi: Urime 8 Marsin!

Dita Ndërkombëtare e Gruas – 8 Marsi, përveçse një kremte për të shprehur mirënjohje dhe falënderim ndaj grave, është edhe një rikujtim dhe freski e kujtesës për detyrimin e lartë që kemi ndaj grave, qofshin ato nëna, b ...

Close