Deputeti Hysni Ismaili u takua me Kryeparlamentarin turk, z. Mustafa Shentop

Deputeti Hysni Ismaili u takua me Kryeparlamentarin turk, z. Mustafa Shentop

Deputeti Hysni Ismaili u takua me Kryeparlamentarin turk, z. Mustafa Shentop

Deputeti i Alternativës, Hysni Ismaili, duke qenë pjesë e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, është pjesëmarrës i sesionit të tetë plenar të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP PA), që këto ditë po mbahet në qytetin e Antalisë në Republikën e Turqisë (21-22 qershor).
Gjatë qëndrimit të tij në Antalia, deputeti i Alternativës, Hysni Ismaili, ka realizuar takim me Kryeparlamentarin turk, Mustafa Shentop.
Gjatë takimit në fjalë, u bisedua mbi krijimin e urave bashkëpunuese mes dy shteteve, krizën globale të pandemisë dhe bashkëpunimet ndërshtetërore mes Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Turqisë.

Close