Daily Archives: June 21, 2021

Хисни Исмаили учествува на Осмата пленарна сесија за соработка на Југоисточна Европа (ПС на ПСЈИЕ) што се одржува во Анталија, Р. Турција

Хисни Исмаили учествува на Осмата пленарна сесија за соработка на Југоисточна Европа (ПС на ПСЈИЕ) што се одржува во Анталија, Р. Турција

Хусни Исмаили, во рамките на делегацијата на Собранието на Р. Северна Македонија, е дел на Осмата пленарна сесија на Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПС на ПСЈИЕ), што деновиве се одржува во Анталија, Турција ...

Close