Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi ishte pjesë e recepcionit virtual të organizuar nga Ambasadori Italian në vend, z. Andrea Silvestri

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi ishte pjesë e recepcionit virtual të organizuar nga  Ambasadori Italian në vend, z. Andrea Silvestri

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi ishte pjesë e recepcionit virtual të organizuar nga Ambasadori Italian në vend, z. Andrea Silvestri

Sot, kryetari Afrim Gashi, në Ditën Nacionale të Italisë, ishte pjesë e recepcionit virtual të organizuar nga Ambasadori Italian në vend, z. Andrea Silvestri.
Në recepcionin virtual, ku ishin pjesë e saj, miq, dashamirë, përfaqësues politikë dhe diplomatik, u shënua 2 Qershori - Dita Nacionale e Italisë. Urojmë që shteti italian, të mbetet njëra ndër shtetet mike tona, gjatë rrugëtimit tonë drejt Bashkimit Europian.

 

Close