Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, беше дел од виртуелниот прием организиран од Италиандскиот Амбасадор во земјава, г. Андреа Силвестри

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, беше дел од виртуелниот прием организиран од Италиандскиот Амбасадор во земјава, г. Андреа Силвестри

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, беше дел од виртуелниот прием организиран од Италиандскиот Амбасадор во земјава, г. Андреа Силвестри

Денес, претседателот Африм Гаши, на Националниот Ден на Италија, беше дел од виртуелниот прием организиран од Италијанскиот Амбасадор во земјава, г. Андреа Силвестри.
Виртуелниот прием, на кој присуствуваа пријатели, добронамерници, политички и дипломатски претставници, го одбележаа 2 јуни - Националниот ден на Италија. Ние посакуваме италијанската држава да остане една од нашите пријателски земји, што ќе не подржи на нашето патување кон Европската Унија.

Close