Daily Archives: June 2, 2021

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, беше дел од виртуелниот прием организиран од Италиандскиот Амбасадор во земјава, г. Андреа Силвестри

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, беше дел од виртуелниот прием организиран од Италиандскиот Амбасадор во земјава, г. Андреа Силвестри

Денес, претседателот Африм Гаши, на Националниот Ден на Италија, беше дел од виртуелниот прием организиран од Италијанскиот Амбасадор во земјава, г. Андреа Силвестри. Виртуелниот прием, на кој присуствуваа пријатели, доб ...

Close