Daily Archives: May 28, 2021

Алтернатива: Со законот за легализација на илегално изградените објекти владата прошверцува амнестија за прекршувачите на законот

Алтернатива: Со законот за легализација на илегално изградените објекти владата прошверцува амнестија за прекршувачите на законот

Секој ден што ова земја се управува од биномот СДСМ-ДУИ нашата земјата се повеќе се оддалечува од патот на европските интеграции. Во последно време сме сведоци на обидот на владата да прошверцува амнестија за сите тие ...

Close