Daily Archives: May 26, 2021

Алтернатива: Министерката за култура, Ирена Стефоска, продолжува со дискриминација на Албанците

Алтернатива: Министерката за култура, Ирена Стефоска, продолжува со дискриминација на Албанците

По завршување на конкурсот за независни уметници, објавен во декември 2020 година, на кој уметниците го бараат правото за покривање на трошоците за здравствено осигурување и другите месечни придонеси, Министерството за ...

Close