Afrim Gashi u takua me degët: Saraj, Butel dhe Shuto Orizare të Alternativës

Afrim Gashi u takua me degët: Saraj, Butel dhe Shuto Orizare  të Alternativës

Afrim Gashi u takua me degët: Saraj, Butel dhe Shuto Orizare të Alternativës

Sot, kryetari Afrim Gashi, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Bekim Sali dhe Sekretari Organizativ, Mubekir Palloshi, në selinë qendrore të Alternativës, ka realizuar takime të ndara me strukturat dhe aktivistët e degëve: Saraj, Butel dhe Shuto Orizare të Alternativës.
Gjatë këtyre takimeve u fol mbi situatën aktuale politike në vend, ku me theks të veçant u diskutua edhe mbi përgatitjet e zgjedhjeve lokale të tetorit.
Gashi kërkoi nga aktivistët e Alternativës, që të angazhohen maksimalisht që muaji tetor të jetë fitore plebishitare e Alternativës.

Close