Afrim Gashi vizitoi degën e Kumanovës

Afrim Gashi vizitoi degën e Kumanovës

Sot, pas takimit me strukturën e degës së Likovës, kryetari Afrim Gashi, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Bekim Sali dhe Sekretari Organizativ, Mubekir Palloshi, e kanë vizituar degën e Kumanovës.
Gjatë takimit u fol për përmbylljen e reformave të brendshme partiake, si dhe për përgatitjet e strukturave tona drejt zgjedhjeve lokale të tetorit.
Pëveç kësaj, para kuvendarëve të degës së Kumanovës u kërkua që të fillohen me parapërgatitjet për zgjedhjet lokale të tetorit.

 

Close