Daily Archives: May 11, 2021

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Овaа е антиевропска и штетна влада за граѓаните

Коалиција Алијанса за Албанците и Алтернатива: Овaа е антиевропска и штетна влада за граѓаните

Деновиве, кога беше одбележан Денот на Европа, слушнавме и прочитавме десетици изјави и објави на функционери од оваа влада, кои да не ги познававме и да не ги знаевме нивните дела, ќе поверувавме дека целиот товар ...

Close