Daily Archives: May 7, 2021

Коалиција Алтернатива и Алијанса на Албанците:Владата се спрема да ги поткупи медиумите со парите на граѓаните

Коалиција Алтернатива и Алијанса на Албанците:Владата се спрема да ги поткупи медиумите со парите на граѓаните

Во времето кога, како последица на растот на цените граѓаните едвај преживуваат и кога сеуште недостасуваат вакцини за имунизација на населението, Владата на Северна Македонија, преку Министерството за Економија, со тен ...

Close