Daily Archives: May 6, 2021

Коалиција Алијанса за Албанците & Алтернатива: Во Аеродром – цвеќиња, во Чаир – ѕидови!

Коалиција Алијанса за Албанците & Алтернатива: Во Аеродром – цвеќиња, во Чаир – ѕидови!

Почитувани претставници на медиумите, Денес сме тука пред Ѕидот на Срамот “Висар Шилегов“ за да го искажеме нашето незадоволство и негодувањето на граѓаните на Чаир за ова понижување што ни се прави нам како граѓани ...

Колиција АлтернAтивА и Алијанса на албанците: Бројот на починатите од Ковид-19 e показател за неодговорните институции

Колиција АлтернAтивА и Алијанса на албанците: Бројот на починатите од Ковид-19 e показател за неодговорните институции

Следејќи ја кризната состојба предизвикана од пандемијата „Ковид 19“, како и согледување на последиците што ги носи оваа пандемија, Коалицијата „АлтернАтивА и Алјијанса за албанците“ смета дека Владата на РСМ и Министе ...

Close