Daily Archives: April 29, 2021

АлтернАтивА: Концепцијата за основното образование и дигитализацијата на учебниците е неприфатлив за нас 

АлтернАтивА: Концепцијата за основното образование и дигитализацијата на учебниците е неприфатлив за нас 

Денес во седиштето на АлтернАтивА се одржа брифинг со новинари, кој беше свикан од претседателот на партијата, Африм Гаши. На овој брифинг беа присутни и проф. д-р Љуљзим Алиу - професор на Педагошки факултет „Св. Климен ...

Close