Daily Archives: April 26, 2021

АлтернAтиваА: Министерството за животна средина и просторно планирање функционира како подружница на ДУИ

АлтернAтиваА: Министерството за животна средина и просторно планирање функционира како подружница на ДУИ

Дека корупцијата не е фиктивен и анонимен поим, туку е конкретна именка и другото име ДУИ, овој пат се погрижи Министерството за животна средина и просторно планирање и Дирекцијата за животна средина, водени од кадри н ...

Close