Daily Archives: April 20, 2021

АлтернАтиваА: Земјоделци не се само оние од Струмица или од Преспа, од каде доаѓа премиерот и министерот за земјоделство

АлтернАтиваА: Земјоделци не се само оние од Струмица или од Преспа, од каде доаѓа премиерот и министерот за земјоделство

Денес, откако некои земјоделци од областа на Сингелиќ и Арачиново го посетија претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, ја користиме оваа можност да и се обратиме на јавноста за да ја информираме за нивните маки и за на ...

Close