Daily Archives: April 17, 2021

Коалиција Алијанса за Албанците и АлтернАтивА: Корупцијата цути во владините институции

Коалиција Алијанса за Албанците и АлтернАтивА: Корупцијата цути во владините институции

Оваа влада произведува повеќе корупциски скандали отколку што може да ги прати опозицијата и пошироката јавност. Додека не стивнувале коментарите за приведувањето поради корупција на поранешниот секретар на Владата, на ...

Close