Daily Archives: April 9, 2021

АлтернАтивА Огранок Тетово: Продолжува лошото управување во Општина Тетово

АлтернАтивА Огранок Тетово: Продолжува лошото управување во Општина Тетово

Општина Тетово, предводена од Теута Арифи, ја заклучи 2020 година со дополнителна загуба од 2 милиони евра. Оваа ситуација го прави уште поскандалозна образложението на градоначалничката г-ѓа. Арифи, според која овие с ...

Close