Kryetari Gashi zhvilloi takim virtual me Ambasadoren e SHBA-ve në Shkup, znj. Kate Marie Byrnes

Kryetari Gashi zhvilloi takim virtual me Ambasadoren e SHBA-ve në Shkup, znj. Kate Marie Byrnes

Kryetari Gashi zhvilloi takim virtual me Ambasadoren e SHBA-ve në Shkup, znj. Kate Marie Byrnes

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, së bashku me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, sot kanë realizuar takim virtual me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup, znj. Katie Marie Byrnes.
Në bashkëbisedimin me znj. Byrnes u fol mbi zhvillimet e fundit në Kuvend, propozim-ligjin për shtetësi dhe aktualitetin e procesit të regjistrimit të popullsisë.
Gjatë këtij takimi kryetari Gashi e potencoi rëndësinë e fuqishme të procesit të regjistrimit dhe ligjin për shtetësi, si dy momente imediate për të ardhmen e vendit dhe të qytetarëve.
Ambasadorja e SHBA-ve, znj. Katie Marie Byrnes, e falënderoi dhe përshëndeti roli konstruktiv, inkurajues dhe determinues që po luan koalicioni opozitar shqiptar, AlternAtiva & Aleanca për Shqiptarët, në ndërtimin e së ardhmes shtetërore mes etnive në vendin tonë.

 

Close