Daily Archives: March 27, 2021

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива: Министерката Стефоска - идентитетот на културната измама во РСМ

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива: Министерката Стефоска – идентитетот на културната измама во РСМ

      Речиси цел месец откако министерката за култура, Ирена Стефоска, го загуби патот во својот двор. Ова, меѓу другото, се гледа и во реакциите на многуте здруженија и поединци кои се занимаваат со култура. По сите ти ...

Close