Daily Archives: March 11, 2021

АлтернAтивA: Да се продолжи рокот за доставување на завршните сметки до 31 март

АлтернAтивA: Да се продолжи рокот за доставување на завршните сметки до 31 март

Деновиве на адреса на АлтернАтивА пристигнаа бројни барања од компании и здруженија на сметководители, кои се погодени од вирусот Ковид 19 и затоа голем дел од нив се целосно или делумно затворени и не успеваат да ги д ...

Close