Daily Archives: March 9, 2021

Коалицијата АлтернАтивА и Алијанса за албанците: Изолацијата не го покрива недостатокот на имунизација

Коалицијата АлтернАтивА и Алијанса за албанците: Изолацијата не го покрива недостатокот на имунизација

Како што дознаваме од медиумите, Владата на Република Северна Македонија, по препорака на Комисијата за заразни болести, на денешната седница донесе одлука од утре, од 22.00 часот до 05.00 часот наутро, на целата терит ...

Close