Daily Archives: March 4, 2021

АлтернАтиваА: Со долгот од 700 милиони евра, Владата ја зголемува сметката на граѓаните

АлтернАтиваА: Со долгот од 700 милиони евра, Владата ја зголемува сметката на граѓаните

По најавата дека Владата на Северна Македонија се задолжила со нови 700 милиони евра, Алтернатива изразува загриженост дека овој долг на Владата дополнително ќе ја влоши социо-економската состојба на граѓаните. Во изве ...

Close