Daily Archives: February 25, 2021

Коалицијата Алтернатива и Алијанса за Албанците: Албанската култура понижена од Министерството за култура

Коалицијата Алтернатива и Алијанса за Албанците: Албанската култура понижена од Министерството за култура

По објавувањето на резултатите од годишната национална програма на Министерството за култура, од последниот конкурс за финансирање на проекти од областа на културата, коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива вооп ...

Close