Daily Archives: February 19, 2021

Коалиција Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Какви пораки прими и испрати Бујар Османи од Вучиќ?

Коалиција Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: Какви пораки прими и испрати Бујар Османи од Вучиќ?

Вчера (четврток – 18.02.2021) министерот за Надворешни работи на Република Северна Македонија, Бујар Османи, беше на посета во Белград. Можеби му било мерак или љубомора кон Артан, кој беше на пречекот на Вучиќ во ...

АлтернАтивА: Министре Филипче, кој ја сноси одговорноста за тепачката во Клиничкиот Центар во Тетово?

АлтернАтивА: Министре Филипче, кој ја сноси одговорноста за тепачката во Клиничкиот Центар во Тетово?

Како што бевме информиравме од медиумите, во Клиничкиот Центар во Тетово се случило тепачка, каде протагонист бил економскиот директор, Артан Етеми, кој нападнал лице од техничкиот персонал. За да не остане ова теп ...

Close