Daily Archives: February 18, 2021

Алтернатива: Затворската казна за родителот на Алмир Алиу е повеќекратно убиство за ова семејство

Алтернатива: Затворската казна за родителот на Алмир Алиу е повеќекратно убиство за ова семејство

Деновиве се разбравме дека таткото и братот на Алмир Алиу, убиен на 1 јуни 2016 година во Куманово, се осудени од Основниот суд Куманово со затворска казна од 9, односно 6 месеци, за предизвикување насилство. Од друга ...

Младински форуми на Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива:  Премиере, ќе ви дадеме две кутии со вакцини, само не си поигрувајте со граѓаните

Младински форуми на Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива: Премиере, ќе ви дадеме две кутии со вакцини, само не си поигрувајте со граѓаните

    Почитувани граѓани, почитувани претставници на медиумите, денес сме тука – пред Владата на Република Северна Македонија – без помпезност и без врева да му доставиме на премиерот не една, туку две кутии со ...

Close