Daily Archives: February 10, 2021

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива: Владата која ги остава граѓаните без вакцини мора да замине

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива: Владата која ги остава граѓаните без вакцини мора да замине

Неуспесите на Владата за грижа кон јавното здравје во нашата држава не престануваат. По неуспехот да се справи со вториот бран на инфекцијата со вирусот SARS-CoV-2, а како резултат на тоа во нашата држава животот го ...

Close