Futbollisti i njohur Ertan Demiri u zgjodh kryetar i ri i degës Saraj të Alternativës

Futbollisti i njohur Ertan Demiri u zgjodh kryetar i ri i degës Saraj të Alternativës

Futbollisti i njohur Ertan Demiri u zgjodh kryetar i ri i degës Saraj të Alternativës

AlternAtivA po vazhdon me aktivititet e saja në terren. Kështu, në nivel strukturor, kanë vijuar ndryshimet kadrovike prej në Likovë e deri në Strugë.
Siç e dimë, të premten u bënë ndryshimet strukturore në degën e Shutkës, ndërsa sonte u realizua takim edhe me aktivistët, më saktë kuvendarët e degës Saraj, ku në mënyrë unanime kryetar i ri i degës, u zgjodh aktivisti dhe sportisti i mirënjohur nga Shkupi, Ertan Demiri.
Ertan Demiri, në opinionin publik dhe tek sportdashësit, njihet për karrierën e tij në futboll, ndërsa aktualisht punon si menaxher i futbollit.

 

Close