Afrim Gashi u takua me kryetarin e Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke në Maqedoni “Matusiteb”, z. Husrev Emin

Afrim Gashi u takua me kryetarin e Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke në Maqedoni “Matusiteb”, z. Husrev Emin

Afrim Gashi u takua me kryetarin e Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke në Maqedoni “Matusiteb”, z. Husrev Emin

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga deputetja Safije Sadiki - Shaini, sot në selinë qendrore të Alternativës e kanë pritur në takim kryetarin e Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke në vend, z. Husrev Emin.
Në takim u fol për situatën politike në vend dhe procesin e regjistrimit të popullsisë, që pritet të fillojë në muajin prill, pas votimit pro në Kuvend që ndodhi javën e kaluar mbi ligjin në fjalë.
Në fund të takimit, të dyja palët u dakorduan që takime të këtilla të vazhdojnë edhe në të ardhmen kur janë në pyetje interesat e përgjithshme të qytetarëve.

 

Close