Daily Archives: January 28, 2021

Коалиција Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: На Заев не му пречи бројот на сведоците, туку бројот на Албанците

Коалиција Алијанса за Албанците & АлтернАтивА: На Заев не му пречи бројот на сведоците, туку бројот на Албанците

Деновиве, кога коалицијата Алијанса за Албанците & АлтернАтивА очекува свикување на седницата за усвојување на предлог-законот за државјанство, на место да добиваме сугестии и предлози, премиерот Зоран Заев изјавува ...

Close