Daily Archives: January 18, 2021

АлтернАтивА: „Концептот за основното образование“, предложен од МОН, е забрзана иницијатива

АлтернАтивА: „Концептот за основното образование“, предложен од МОН, е забрзана иницијатива

Во текот на месец декември минатата година, Министерството за образование и наука (МОН) го претстави новиот предлог за основното образование под наслов „Концептот за основното образование“. По добивањето на овој матери ...

Close