Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi u takua me kryetarin e komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi u takua me kryetarin e komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi u takua me kryetarin e komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga shefi i Kabinetit, Meriton Civuli, dje kanë realizuar takim me kryetarin e komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi.
Në takim u fol mbi frymën bashkëpunuese ndërinstitucionale, dhe zhvillimet politike midis institucioneve të Republikës së Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.
Bashkëpunimi institucional ndërshqiptarë, mbetet të jetë synimi ynë strategjik për të ardhmen kombëtare.

 

Close