Daily Archives: January 6, 2021

Коалицијата Алијанса за албанците и Алтернатива: Владата го спречува Законот за државјанство

Коалицијата Алијанса за албанците и Алтернатива: Владата го спречува Законот за државјанство

Почитувани медиуми, Почитувани граѓани, Споделбата на власта е во основата на либералните демократии, но изгледа дека нашава држава не е ниту либерална, ниту демократска, и очигледно е многу далеку од споделбата и неме ...

АлтернАтивА: Заев купи вакцини само за неговата партија и нејзините филијали

АлтернАтивА: Заев купи вакцини само за неговата партија и нејзините филијали

По официјалните информации дека Владата на Република Северна Македонија, односно Министерството за здравство, обезбедило вакцини за околу 3000 граѓани, кои ќе пристигнат во март, а за другиот дел не е познато кога, слоб ...

Close