Daily Archives: January 5, 2021

АлтернАтивА: За кого важи казната за неносење маска во РСМ?

АлтернАтивА: За кого важи казната за неносење маска во РСМ?

Деновиве видовме високи владини претставници кои позираат во затворени простории и на отворено без маски, која е задолжителна мерка за другите граѓани, за која тие се казнуваат од државните органи. Како што видовме, пре ...

Close