Afrim Gashi u takua me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Salih Murat

Afrim Gashi u takua me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Salih Murat

Afrim Gashi u takua me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Salih Murat

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga shefi i Kabinetit, Meriton Civuli, sot ka realizuar takim me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut, Salih Murat.
Gjatë takimit në fjalë, u fol mbi proceset reformuese gjyqësore në vend dhe ri-dizajnimin e sistemit gjyqësor shtetëror.
Kryetari i Gjykatës Kushtetutese, Salih Murat, falënderoi kryetarin Gashi, për rolin unifikues dhe inkurajues që po e shfaq AlternAtivA, në hapjen e procese reformuese gjyqësore të shtetit.

Close