Daily Archives: December 24, 2020

Африм Гаши оствари средба со претседателот на Уставниот суд, Салих Мурат

Африм Гаши оствари средба со претседателот на Уставниот суд, Салих Мурат

  Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, придружуван од шефот на кабинетот, Меритон Цивули, денес оствари средба со претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Салих Мурат. За време на средб ...

Close