Daily Archives: December 22, 2020

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, оствари средба со Претседателот на турското собрание, Мустафа Шентоп

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, оствари средба со Претседателот на турското собрание, Мустафа Шентоп

  Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши, придружуван од поранешниот министер за култура, моментално пратеник на Алтернатива, Хусни Исмаили, вчера во Скопје оствари средба со Претседателот на Големото национално ...

Close