Afrim Gashi uron Ditën e Arsimit Turk në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Afrim Gashi uron Ditën e Arsimit Turk në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Afrim Gashi uron Ditën e Arsimit Turk në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Sot me rastin e 21 Dhjetorit – Ditës së Arsimit Turk në Republikën e Maqedonisë së Veriut, më lejoni që t’ua shpreh urimet e mia më të sinqerta bashkëqytetarëve tanë turq.
Bashkëpunimi i ndërsjellë mes shqiptarëve dhe turqve është dëshmia më e mirë e lidhjes kulturore dhe ura e vëllazërisë shekullore shqiptaro-turke.
Urime dhe përgëzime!

Afrim Gashi
Kryetari i AlternAtivA-s

Close