Afrim Gashi uron Lulzim Bashën në 30 vjetorin e PD-së: Demokracia mbetet lajtmotiv i shtetit dhe i popullit shqiptar

Afrim Gashi uron Lulzim Bashën në 30 vjetorin e  PD-së: Demokracia mbetet lajtmotiv i shtetit dhe i popullit shqiptar

Afrim Gashi uron Lulzim Bashën në 30 vjetorin e PD-së: Demokracia mbetet lajtmotiv i shtetit dhe i popullit shqiptar

“30-vjetori i Partisë Demokratike të Shqipërisë pa dyshim se mbetet të jetë një ndër shenjat më të fuqishme të pluralizmit shqiptar, që nga protestat popullore të studentëve nga viti 1990 e këndej.
30 vite rezistencë për pluralizëm dhe demokraci janë tregues i denjë se fuqia e popullit çdoherë do të jetë ngadhënjyese e palëkundur e demokracisë shqiptare.
Urime miku im, Lulzim Basha, përvjetorin e 30-të të PD-së, me shpresë se demokracia mbetet lajtmotiv i shtetit dhe i popullit shqiptar.

Përgëzime dhe urime!”, ka shkruar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Close