Hysni Ismaili realizon vizitë në Qendrën e Autizmit “Fluturo për Jetën” - Tetovë

Hysni Ismaili realizon vizitë në Qendrën e Autizmit “Fluturo për Jetën” - Tetovë

Hysni Ismaili realizon vizitë në Qendrën e Autizmit “Fluturo për Jetën” – Tetovë

Ish ministri i Kulturës, aktualisht deputet i AlternAtivA-s, Hysni Ismaili, sot ka realizuar takim me përfaqësuesit e Qendrës për Autizëm “Fluturo për Jetën” me seli në Tetovë.
Gjatë takimit, Ismaili u njoftua për së afërmi mbi punën dhe angazhimin e shoqatës për Autizëm “Fluturo për Jetën”.
Në fund të takimit, deputeti Ismaili bibliotekës së kësaj shoqate, i dhuroi disa komplete librash për fëmijët.

 

Close