Afrim Gashi: Dita e Flamurit është festë që i bashkon shqiptarët anekënd botës

Afrim Gashi: Dita e Flamurit është festë që i bashkon shqiptarët anekënd botës

Afrim Gashi: Dita e Flamurit është festë që i bashkon shqiptarët anekënd botës

“Dita e Flamurit është festë që i bashkon shqiptarët anekënd botës, është festë mbi të cilën e ndërtuam shtetin, kombin dhe identitetin tonë mbarëkombëtar.
E gëzofshim për mot e jetë 28 Nëntorin.
Urime!”, ka shkruar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

 

Close