AlternAtivA - Forumi i Gruas Tetovë: Shpifjet nuk e lëkundin rrugën tonë

AlternAtivA - Forumi i Gruas Tetovë: Shpifjet nuk e lëkundin rrugën tonë

AlternAtivA – Forumi i Gruas Tetovë: Shpifjet nuk e lëkundin rrugën tonë

Pas botimit të disa spekulimeve dhe shpifjeve kundrejt eksponentëve të lartë të Alternativës, si dhe Forumit të Gruas të Alternativës në Tetovë, dëshirojmë ta njoftojmë opinionin se le që nuk ka largime nga Alternativa në Tetovë, por prurjet e reja dhe mbështetjet e vazhdueshme dëshmojnë se meskiniteti i atyre që largohen nuk e lëkund aspak udhën tonë.
Është për të ardhur keq që disa njerëz nuk përtojnë t'i përdorin edhe gratë për përplasje politike, por kjo mbetet në nderin e tyre. Aq më neveritëse është që pikërisht ata që i vardiseshin më së shumti dhe i thurnin lavdet më patetike ish ministrin, Dr. Hysni Ismaili, deputet aktual, sot janë pikërisht ata që vjellin vrer kundër tij.
Sidoqoftë, ne edhe në këtë çast jemi të detyruar ta citojmë kryetarin tonë, Afrim Gashi, se "ata që kanë ardhur te ne për të përmbushur vetëm interesa të ngushta individuale, një ditë do të ndahen nga ne". E vështirë është kjo rrugë për njerëz që politikën e perceptojnë në kalkulator personal ekonomik.
Rruga jonë vazhdon!

AlternAtivA - Forumi i Gruas Tetovë

Tetovë, 23.11.2020

Close