Daily Archives: November 23, 2020

АлтернAтивA: Владата не успеа, но сметката ја плаќаат граѓаните со своето здравје

АлтернAтивA: Владата не успеа, но сметката ја плаќаат граѓаните со своето здравје

Загрижени поради актуелната сериозна состојба со јавното здравје во нашата земја и за тоа што може да следи, АлтернАтивА сака да алармира за крајно несериозниот и неодговорен пристап на Министерството за здравство, Ком ...

Close