Daily Archives: November 21, 2020

АлтернАтивА: Ние сме ПРОТИВ легализација на марихуаната

АлтернАтивА: Ние сме ПРОТИВ легализација на марихуаната

По информацијата на Премиерот дека сака да ја легализира марихуаната и, според него, нејзино ставање на законски рамки, навидум во име на прифаќање на некои европски модели, АлтернАтивА констатира дека ова е уште еден ...

Close