Afrim Gashi bashkësedoi me Ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend, znj. Rachel Golloway

Afrim Gashi bashkësedoi me Ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend, znj. Rachel Golloway

Afrim Gashi bashkësedoi me Ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend, znj. Rachel Golloway

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, sot nëpërmjet platformës online, ka zhvilluar bisedë me ambasadoren e Britanisë së Madhe në vend, Shkëlqesisë së saj, znj. Rachel Golloway.
Në këtë bashkëbisedim të kryetarit Gashi dhe znj. Golloway, u fol për ngjarjet e fundit - dështimin e procesit të bisedimeve me BE-në, ngërçin politik me shtetin fqinj Bullgarinë. Gjithashtu, edhe për proceset rajonale dhe situatën e Covid-19, që po kalon vendi, rajoni dhe bota në tërësi.
Ambasadorja britanike, znj. Golloway, falënderoi kryetarin Gashi, mbi rolin konstruktiv dhe sensibilizues që po luan AlternativA, në hapërimin e rrugës atlantike të vendit drejt BE-së.

Close