Monthly Archives: November 2020

АлтернAтивA: Владата не успеа, но сметката ја плаќаат граѓаните со своето здравје

АлтернAтивA: Владата не успеа, но сметката ја плаќаат граѓаните со своето здравје

Загрижени поради актуелната сериозна состојба со јавното здравје во нашата земја и за тоа што може да следи, АлтернАтивА сака да алармира за крајно несериозниот и неодговорен пристап на Министерството за здравство, Ком ...

АлтернАтивА: Ние сме ПРОТИВ легализација на марихуаната

АлтернАтивА: Ние сме ПРОТИВ легализација на марихуаната

По информацијата на Премиерот дека сака да ја легализира марихуаната и, според него, нејзино ставање на законски рамки, навидум во име на прифаќање на некои европски модели, АлтернАтивА констатира дека ова е уште еден ...

Close