Daily Archives: October 23, 2020

АлтернАтивА: Претседателот Африм Гаши оствари средба со премиерот на Република Косово, г. Авдулах Хоти

АлтернАтивА: Претседателот Африм Гаши оствари средба со премиерот на Република Косово, г. Авдулах Хоти

Претседателот на АлтернАтивА, Африм Гаши, во рамките на своите активности, денес во Скопје оствари средба со претседателот на Владата на Република Косово, г. Авдулах Хоти. Во средбата се разговараше за најновите настан ...

АлтернАтивА: Да се разреши портпаролот на српската политика во Северна Македонија

АлтернАтивА: Да се разреши портпаролот на српската политика во Северна Македонија

Изјавата на градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, дека тој не ја признава државата Косово, дури тврдејќи дека „Косово е Србија“, покрај тоа што е скандал за службено лице, бидејќи е во спротивност со јавн ...

Close